Прикарпатські вело-сталкерівці і туристи-трекери взяли участь у екологічній акції «Карпатська саламандра 2013»

05-06 вересня 2013 року відділ туризму організував екологічну акцію «Карпатська саламандра 2013». Екологічний загін з дев’яти відчайдухів, до лав якого зголосилися вело-сталкерівці і туристи-трекери, пройшли маршрутом ТБ «Заросляк»-оз. Несамовите-під Реброю-г.Туркул- г. Пожижевська-г. Говерла- ТБ «Заросляк».

Під час дводенного походу активісти встановили на маршруті 10 таблиць з крилатими висловами на еко-тематику, закликаючи таким чином туристів не смітити і бережливо ставитися до Карпат. Таблиці виготовлені у творчому цеху етно-гурту «Кораллі».

Також було прибрано стоянку біля гори Пожижевська та на вершині гори Говерла. Прибирання стоянки на оз. Несамовите довелося відкласти у зв’язку з 10 сантиметровим шаром снігу, який випав там два дні до початку еко-акції.

Під час таборування на оз. Несамовите приємною несподіванкою була зустріч з чеським соло-мандрівником Ярдо Вільгельмом, який вже три тижні мандрує Українськими Карпатами у пошуках пригод,відбувся обмін думок на екологічну тематику.

Леся, 08.10.2013 10:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини