Руслан Марцінків: ситуація з блокуванням коштів не те що не вирішується, а набирає обертів

У зв’язку із системним блокуванням місцевого бюджету Державною скарбницею, в Івано-Франківську продовжується кампанія «Казначейство Азарова віддай місту гроші», ініційована народним депутатом України від ВО «Свобода» Русланом Марцінківим. На міських бордах з’явилися нові плакати.

Блокування коштів вже стало традиційним. Започатковану урядом Азарова політику фінансової окупації наше місто відчуває на собі вже другий рік, проте цього року масштаби втрат від «застою» коштів особливо відчутний, найбільш катастрофічного впливу зазнають дороги. Саме на розі вулиць Дністровської – Василіянок Руслан Марцінків провів інформаційну зустріч і наочно продемонстрував наслідки блокування коштів. Саме ці вулиці стали жертвами політики режиму влади.

«Цього року вулиця Дністровська та Василіянок мали капітально відремонтувати, але за вікном уже жовтень, тож надій на перерахунок коштів та проведення ремонту практично не залишається. І як не парадоксально саме на вул. Дністровській розташоване обласне Казначейство», - зазначив нардеп. Але ці дві вулиці не єдині жертви.

 «Режим Януковича-Азарова відібрав кошти і зупинив роботи на майже половині запланованих об’єктах: вул. Дністровській, Василіянок, Галицькій (від Василіянок до мосту), Сагайдачного (від Вовчинецької до Максимовича), Дудаєва, Промисловій. Не вдається відремонтувати 24 міжбудинкові проїзди, завершити капітальний ремонт 2-ї черги садочку «Ромашка», зупинилися роботи з реконструкції парку на вул. Привокзальній», - наголосив Руслан Марцінків.

Чекає свого часу й вулиця Проектна. Тут не вдається встелити верхній шар асфальту, а нижній не зможе «пережити» зиму й дочекатися продовження наступного року.

Як зазначив Руслан Марцінків ситуація з блокуванням коштів не те що не вирішується, а набирає обертів. А якщо взяти до уваги той факт, що рік добігає завершення, з кожним днем сподівання на щасливе завершення все меншає.

Леся, 03.10.2013 14:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини