Двох молодиків, які втечею закордон мали намір уникнути кримінальної відповідальності, затримали на Буковині прикордонники відділу "Герца"

Двох молодиків, які втечею закордон мали намір уникнути кримінальної відповідальності, затримали на Буковині прикордонники відділу «Герца».

Про появу чужинців в населеному пункті Герца прикордонникам стало відомо заздалегідь. Намагаючись не привертати до себе уваги, хлопці направились в бік українсько-румунського кордону. Наближаючись до якого, на відстані майже 50 метрів до лінії державного рубежу, мандрівникам довелося зустрітися з прикордонним нарядом, який і затримав їх.

Як пізніше з’ясувалось, порушниками виявились два мешканці Запорізької області, один з яких вже був раніше судимим. Хлопці, віком 17 і 18 років, не маючи жодних документів, намагались втекти закордон. Маючи намір уникнути  відповідальності за крадіжку та ухилитися від суду, що мав відбутися 3 жовтня ц.р., втікачі вирішили мігрувати через Румунію до Сербії. Пояснюючи це тим, що в даній країні легше нелегально працевлаштуватись. Хоча відносно хлопці вже тривало кримінальне провадження, останнім доведеться постати перед Фемідою, за спробу незаконного перетинання державного кордону України.Після рішення суду втікачів буде передано співробітникам МВС України.

Леся, 27.09.2013 12:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини