За минулу добу в області зареєстровано 5 пожеж, врятовано одну людину

18 вересня о 06:21 год. в с.Джурів Снятинського району по вул.Кобилянського виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем було знищено покрівлю, перекриття, дерев’яні стіни господарських споруд та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

     18 вересня о 14:42 год. в м. Івано-Франківську по вул. Довгій сталася пожежа легкового автомобіля ВАЗ-2103. Вогнем була знищена електропроводка в моторному відсіку автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

     18 вересня о 16:28 год. в м.Долина по вул.Привокзальній виникла пожежа сміття на відкритій території на площі 3 м.кв. На пожежі врятовано 37-річного чоловіка без постійного місця проживання. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку врятованого.

     18 вересня о 19:20 год. в м. Косів  вул. Павлика сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яні конструкції горищного приміщення будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

      Того ж дня, о 23:15 год. в с.Максимівка Долинського району  виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було знищено меблі, речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни і перекриття в житловій кімнаті. Попередня причина виникнення пожежі–необережне поводження з вогнем під час куріння з боку 33-річного господаря.

      За  оперативними даними Управління ДСНС в області з початку року на Івано-Франківщині зареєстровано 1147 пожеж, у вогні загинуло 36 осіб, з них 2 – діти.

Леся, 19.09.2013 12:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини