Подорож завершено: мотоекспедиція «Дніпром до Байкалу» повертається в Івано-Франківськ

Завтра на Площі Ринок, в Івано-Франківську, відбудеться завершення мотоекспедиції «Дніпром до Байкалу». Екіпаж мотоциклу Дніпро 11 – Юля Плисюк та Петро Буяк, повертаються в Івано-Франківськ після трьохмісячної подорожі Центральною Азією.

Таким чином Вони завершать свій маршрут там, де його розпочали – на головній площі Івано-Франківська. Коли вирушали у подорож – говорили про свої очікування та сподівання, цього разу мандрівники-відчайдухи будуть розповідати про враження – що вдалось побачити, довелось пережити, як долали труднощі, та які їх спіткали несподіванки. Петро та Юля оповідатимуть про дорогу,  експедицію, досвід та практику тривалої мотоподорожі, поділяться емоціями, переживаннями. Ділитись є чим – експедиція тривала  86 днів та 2 години. Позаду 20 000 кілометрів, маршрут, що пройшов через Україну, Казахстан, Монголію, Росію, минув озеро Байкал та знов повернув до України.

На Площі Ринок мандрівники проведуть коротку прес-конференцію, будуть спілкуватися з журналістами просто неба, оповідатимуть свої подорожні історії та поділяться ідеями мотопроеків, які втілять в майбутньому.

 

Леся, 11.09.2013 10:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини