Минулої доби в області виникло чотири пожежі

4 вересня о 16.30 год. в селі Оболоня Долинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено покриття та перекриття споруди на площі 100 м2, пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки на вводі в будинок.

Того ж дня о 17.20 год.  в селі Тулуків Снятинського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю споруди, дерев’яні стіни, пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

4 вересня о 17.20 год. в місті Тлумач по вулиці Винниченка горіло сміття та відходи деревини на відкритій території на площі 5 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи

4 вересня о 18.37 год. в обласному центрі по вулиці Довженка виникла пожежа на горищі 6-ти поверхового будинку. Вогнем пошкоджено побутове сміття на площі 1 м2. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року в області виникло 1096 пожеж, у вогні загинуло 34 особи

Леся, 05.09.2013 14:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини