На Івано-Франківщині 415 іноземців отримали реєстраційні номери

З початку року фахівці територіальних органів Міндоходів в Івано-Франківській області в Державному реєстрі фізичних осіб зареєстрували майже 9 тис. громадян, а загальна кількість всіх зареєстрованих на 1 серпня 2013 року склала понад 1,4 млн. фізичних осіб.

Кількість іноземців, які планують отримувати дохід в нашій області, становить 415 осіб. Саме стільки іноземних громадян зареєструвалися в Держреєстрі за сім місяців поточного року.

Нагадуємо, що отримати реєстраційні номери можна в Центрах обслуговування платників податків не лише за місцем проживання, а й за місцем отримання доходів тощо. Водночас варто відзначити, що іноземні громадяни та особи без громадянства для реєстрації в Держреєстрі повинні звертатися безпосередньо до Головних управлінь  Міндоходів в АР Крим, областях, мм. Києві та Севастополі. У разі зміни облікових даних, які вносяться до Державного реєстру фізичних осіб (паспортні дані або місце проживання), платник зобов’язаний протягом місяця повідомити про це територіальні органи Міндоходів для внесення відповідних змін.

Леся, 22.08.2013 10:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини