Оперативне управління ГУ Міндоходів в області очолив Євген Данилюк

Наказом Міністерства доходів і зборів України начальником оперативного управління Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області  призначено підполковника податкової міліції Данилюка Євгена Івановича, який до цього очолював головний оперативний відділ ДПІ у м. Івано-Франківську. Оперативний підрозділ Івано-Франківської ДПІ очолив майор податкової міліції Гармата Дмитро Степанович.

Начальник Головного управління Міндоходів в області Віктор Рахміль, представляючи особовому складу управління нових керівників,  побажав оперативникам Міндоходів області злагодженої та успішної роботи: «Суспільству потрібна реальна робота, реальний результат, це боротьба з контрабандою та кримінальними правопорушеннями у сфері податкового, митного і пенсійного законодавства, з розкраданням бюджетних коштів та незаконним обігом підакцизних товарів тощо».

Керівник відомства наголосив на необхідності зосередити увагу на суб’єктах господарювання з високим ступенем ризику, в жодному випадку не створюючи незручностей сумлінним представникам бізнесу.

Леся, 08.08.2013 13:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини