Коломия стала однією з міст-учасників всеукраїнської естафети передачі Прапору вболівальників збірної України з біатлону

З нагоди святкування 50-річчя українського біатлону палкі вболівальники запропонували зробити подарунок збірній України з цього виду спорту.

А він полягає ось у чому - 30 липня у Харкові стартувала всеукраїнська естафета Прапора вболівальників збірної України, в рамках якої кожен шанувальник зміг долучитися до створення одного з символів нашої команди. За підсумками акції прапор буде переданий збірній України на церемонії святкування 50-річчя українського біатлону 19 вересня цього року, і, сподіваємося, буде супроводжувати збірну та підніматися разом з нашими спортсменами на подіуми етапів Кубка світу, чемпіонатів світу та Олімпійських ігор.

Оскільки, коломияни є також великими фанами та прихильниками біатлону, прапор вболівальників не омине і наш край.

Акція відбудеться 8 серпня у місті Коломия на площі біля музею Писанки (в разі дощу - старий вхід на Пошту) з 18.00 до 19.45.

Далі прапор помандрує до Івано-Франківська - 9 серпня акція буде проходити о 17:30-19:30 біля пам’ятника Адаму Міцкевичу (в парку біля кінотеатру “Люм’єр”, на випадок дощу - на сходах кінотеатру), повідомляє КоломияВебПортал.

Леся, 06.08.2013 12:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини