На Прикарпатті за півріччя до бюджетів від ліцензування надійшло 9,1 млн. гривень

Платники податків Івано-Франківщини сплатили до бюджету 8,6 млн. грн. за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами та 505,1 тис. грн. за ліцензії на право оптової торгівлі такими товарами.

                Ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями та
тютюновими  виробами  видаються за наявності необхідних складських
приміщень  і  відповідної  матеріально-технічної  бази.

Для здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями, потрібно мати відповідну ліцензію. Місце торгівлі алкогольними напоями повинно бути торговельною площею не менше 20 кв. м, яке обладнане електронними контрольно - касовими апаратами (незалежно від їх кількості) або де є
товарно - касові книги, в яких фіксується виручка від продажу алкогольних напоїв незалежно від того, чи оформляється через них продаж інших товарів.

                Суб'єкту господарської діяльності, який здійснює роздрібну торгівлю алкогольними напоями, забороняється приймати для продажу та зберігання алкогольні напої від юридичних і фізичних осіб, які не мають ліцензії на виробництво або на право імпорту чи оптової торгівлі алкогольними напоями.

Роздрібна торгівля алкогольними напоями забороняється у приміщеннях та на території дошкільних, навчальних закладів і закладів охорони здоров'я, у приміщеннях спеціалізованих торговельних підприємств, які здійснюють торгівлю товарами дитячого асортименту або спортивними товарами, а також у відповідних відділах (секціях) універсальних торговельних підприємств, у місцях проведення спортивних змагань, в інших місцях, визначених органами місцевого самоврядування,  з торговельних автоматів, з рук та у невизначених для цього місцях.

Леся, 29.07.2013 09:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини