Обіцянки народних депутатів України, обраних у одномандатних округах Івано-Франківської області - ОПОРА

У семи одномандатних виборчих округах Івано-Франківської області на виборах перемогли 4 кандидати від ВО «Батьківщина», 1 кандидат від ВО «Свобода» і 2 самовисуванці. Всього народні депутати у своїх програмах задекларували 19 чітких обіцянок. Найчастіше обранці з Івано-Франківщини обіцяли вирішувати проблеми у сфері державного управління та проблеми щодо соціальних гарантій і трудових прав (по 42 %). Також обіцяли вирішувати локальні проблеми своїх виборчих округів (16 %).

Олександр Сич (83 округ, ВО «Свобода») не зазначив жодної обіцянки, яку можна було б класифікувати як чітку чи таку, що підлягає цифровому вимірюванню.

Володимир Купчак (84 округ, ВО «Батьківщина») дав 4 обіцянки, які можна класифікувати як чіткі чи такі, що підлягають цифровому вимірюванню. Депутат пообіцяв, що витрати на утримання органів влади буде скорочено вдвічі. Також обіцяв скасувати пільги багатих посадовців. Прожитковий мінімум і мінімальну заробітну платню зобов’язувався довести до 3 500 грн. Зарплатню бюджетників обіцяв збільшити вдвічі.

Ольга Сікора (85 округ, ВО «Батьківщина») дала 4 обіцянки, які можна класифікувати як чіткі чи такі, що підлягають цифровому вимірюванню. Депутат пообіцяла, що витрати на утримання органів влади буде скорочено вдвічі. Також обіцяла скасувати пільги багатих посадовців. Прожитковий мінімум і мінімальну заробітну платню, згідно з її обіцянкою, буде доведено до 2 400 грн. Зарплатню бюджетників обіцяла збільшити вдвічі.

Анатолій Дирів (86 округ, ВО «Батьківщина») дав 4 обіцянки, які можна класифікувати як чіткі чи такі, що підлягають цифровому вимірюванню. Депутат пообіцяв, що витрати на утримання органів влади буде скорочено вдвічі. Також обіцяв скасувати пільги багатих посадовців. Прожитковий мінімум і мінімальну заробітну платню зобов’язувався довести до
2 400 грн. Зарплатню бюджетників обіцяв збільшити вдвічі.

Юрій Дерев’янко (87 округ, самовисуванець) дав 3 локальні обіцянки , які можна класифікувати як чіткі чи такі, що підлягають цифровому вимірюванню. Депутат пообіцяв, що будівництво і капітальний ремонт доріг проводитиметься у кожному населеному пункті округу. Обранець запевнив, що він продовжить газифікацію населених пунктів округу. Також обіцяв збудувати плавальний басейн у м. Надвірній.

Програму Олександра Донія (88 округ, самовисуванець) можна охарактеризувати як загальнодекларативну.

Василь Гладій (89 округ, ВО «Батьківщина») дав 4 обіцянки, які можна класифікувати як чіткі чи такі, що підлягають цифровому вимірюванню. Депутат пообіцяв, що витрати на утримання органів влади буде скорочено вдвічі. Також обіцяв скасувати пільги багатих посадовців. Прожитковий мінімум і мінімальну заробітну платню зобов’язувався довести до 2 400 грн. Зарплатню бюджетників обіцяв збільшити вдвічі.

Леся, 24.07.2013 10:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини