Стартував перший Всеукраїнський велопробіг до Дня Конституції «Прикарпаття збирає друзів»

На Вічевому майдані 28 червня стартував перший Всеукраїнський велопробіг до Дня Конституції «Прикарпаття збирає друзів», організований Івано-Франківським міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за сприяння виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради і Богородчанської районної ради.


Велопробіг проходив по маршруту: м.Івано-Франківськ – смт.Богородчани – Старі Богородчани – с.Саджава – с.Глибоке – с.Хмелівка – урочище Рубень – с.Росільна – с.Підгір’я – смт.Богородчани – м.Івано-Франківськ загальною протяжністю 70км. Учасниками велопробігу стали 156 любителів велоспорту різної вікової категорії, не тільки з м. Івано-Франківська і області, а й зі Львова, Стрия, Ужгорода та Києва.


Під час велопробігу відбулася урочиста церемонія в смт. Богородчани, нагородження пам’ятними дипломами учасників велопробігу та гаряче харчування з десертом із шоколаду та морозива.


 «Дуже класно проїхались, поспілкувались і поїли! Організація на висоті! Приємно вразило багато організаційних деталей: буси для перевезення велосипедів, автобуси для змучених велосипедистів і групи, регулювальники на перехрестях під час виїзду з міста і під час повернення, машина швидкої допомоги, потрясний фуршет (хоча фуршетом це важко назвати - це було повноцінне застілля з "першим", "другим", "кампотом" і "десертом")», ділиться своїм відгуком учасник велопробігу.

Організатори висловлюють слова вдячності спонсорам заходу у Богородчанах.

Велопробіг подарував усім незабутню атмосферу спортивного свята і подорож мальовничими краєвидами Прикарпатського краю.


Івано-Франківській офіційний веб-сайт
Леся, 02.07.2013 17:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини