Пенсіонерка стала діджеєм. Тепер активно гастролює клубами Західної України

Вийшовши на пенсію, 63-річна жителька Івано-Франківськаподалася у діджеї. Хоч бабуся ще бере уроки діджейства, але вже активно гастролює усією Західною Україною. За паспортом вона Анна Харандюк, а у нічних клубах її кличуть "гранд діджей Анна Іванівна", йдеться в сюжеті ТСН-Особливе. Пенсіонерка півжиття працювала бухгалтером, а рік тому подалася у діджеї.

"Люди, які спочатку поставилися скептично, зараз навіть заздрять. В Анни Іванівни багато виступів і гонорар вищий, ніж у інших людей, які роками працювали", - каже продюсер Анни Іванівни Богдан Гнатів.

Він Анну Іванівну знайшов у нічному клубі, де жінка працювала директором. Каже, до діджейства заманював поступово. Одного виступу, спочатку задуманого, як першоквітневий жарт, вистачило, щоб Анна Іванівна захопилася не на жарт.

"Це не ф*гня! Я завжди буду говорити, що бути діджеєм – це потрібно добре грати на апаратурі. Там кожна кнопочка виконує свою роль", - каже Анна Харандюк.

 Про свій репертуар найстарша діджейка України каже стисло – комерційна музика, що заводить молодь. Гоцати цілу ніч на рівні з молодими Анні Іванівні, за її словами, допомагає режим і правильне харчування. Єдиний допінг, що дозволяє собі перед виступом – горнятко кави. 

"Сигарети я не курю, алкоголь, то тільки коньяк. 25, 50 грам – це навіть забагато", - розповідає ді-джей. Незабаром Анна Іванівна планує змінити імідж – своє лаконічне чорно-біле вбрання замінити яскравим стильним "прикидом". 

Леся, 13.06.2013 09:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини