Іноземним інвесторам відшкодовано 780 млн.грн. ПДВ

З початку року 33 платникам з іноземним капіталом Івано-Франківщини повернуто 780 млн.грн. податку на додану вартість, що становить 94,8 відс. загальної суми відшкодування.

За автоматичною процедурою вказаним суб’єктам господарювання відшкодовано 267 млн.грн. ПДВ. Кошти на свої рахунки отримали 6 платників, які відповідали всім визначеним критеріям.

            Міндоходів приділяє особливу увагу підприємствам з іноземним капіталом і, з метою підвищення інвестиційної привабливості, запрошує обговорити інвестиційний клімат у країні на Facebook. У соціальній мережі відкрито спеціальну сторінку для формування порядку денного панельної дискусії Doing Business in Ukraine, яка відбудеться 13 червня 2013 року у рамках міжнародної бізнес-конференції ABC: Ukraine & Partners- 2013.

            До дискусії, якою буде розпочато конференцію, приєднається Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко, топ-менеджери провідних українських та іноземних корпорацій,  керівники бізнес-асоціацій, провідні українські та міжнародні експерти. 

Леся, 31.05.2013 13:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини