Ми не звертатимемо увагу на незаконне рішення Івано-Франківської міськради і проведемо Парад переможців на 9 травня - Стула

Комуністи Івано-Франківська ігноруватимуть рішення міськради про заборону 9 Травня і мають намір провести Парад переможців, до того ж - під червоними прапорами.

Про це заявив секретар Івано-Франківського обкому КПУ Володимир Стула, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

«Ми не звертатимемо увагу на незаконне рішення Івано-Франківської міськради і проведемо Парад переможців на 9 травня. Для цього ми вже підготували більше сотні світлин фронтовиків, які загинули в роки війни, та тих, які не змогли з нами відзначити велике свято Перемоги. Також на Параді переможців будуть не менше 10 прапорів перемоги. Як завше, будуть і Георгіївські стрічки, що символізують «вогонь та порох», - сказав Стула.

Водночас він допустив, що ветерани війни не братимуть участі у Параді переможців, оскільки «можуть постраждати від дій правих радикалів». Тому в Параді візьмуть участь переважно партійці КПУ та їхні прихильники.

За словами Стули, учасники Параду переможців пройдуть вулицями Івано-Франківська від офісу обкому КПУ до Меморіального кладовища, де заплановані покладання квітів та панахида за загиблими в роки війни. Участь у меморіальних заходах візьмуть ветерани, представники влади та духовенства.

Нагадаємо, Івано-Франківська міська рада визнала 9 травня Днем скорботи за загиблими у Другій світовій війні і заборонила використання символіки неіснуючих і невизнаних держав. Відповідне рішення було прийнято 25 квітня на сесії міськради.

Леся, 07.05.2013 15:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини