Жінки Івано-Франківська утворили власну інтернет-спільноту

egoistka.if.ua — під таким категоричним «лейблом» почали гуртуватися представниці прекрасної статі в мережі івано-франківського медіа-простору. Проте семантична упередженість, викликана назвою форуму, при ближчому знайомстві з дівчатами швидко розвіюється, і  стає зрозуміло, що вони милі, привітні та зовсім не егоїстичні. А заявлений егоїзм проявляється не по відношенню до оточуючих, а розкривається у ставленні до себе. Підтвердженням тому є гасло цієї спільноти – «Час для себе» та найкраще тлумачення від самих форумчанок, що перемогло у першому конкурсі форуму: «Егоїзм — це не є погано: адже лише навчившись любити себе, ми дізнаємося, як любити інших».

Тож завітавши до затишної інтернет-домівки «егоїсток», ви потрапляєте в оточення молодих жінок та дівчат, відкритих до спілкування, уважних до чужої думки та цікавих до вашого життєвого досвіду. Це відчувається вже з перших хвилин перебування на форумі: вас радо вітають й охоче приймають у своє коло. Гостинність підкреслюють й статуси, що автоматично присвоюються зареєстрованим користувачам відповідно до їхньої активності на форумі.

Важкі життєві ситуації можна обговорити в анонімному розділі форуму – «Відверто. Без імен та облич». У ньому не відображаються автори повідомлень, тому легше поділитись проблемою та отримати чесну відповідь чи щиру пораду.

Структура форуму наголошує на умінні сучасної жінки знаходити час для всього — досконалості, стосунків, виховання дітей та створення сімейного затишку, успіху у бізнесі та кар’єрі; для саморозвитку, творчості, кулінарії, розваг або ж просто приємних розмов у звичній вже для багатьох «егоїсток» дівочій ego-компанії. Присутність на форумі не обмежується тільки спілкуванням: за бажанням, ви можете приєднатись до частих форумівок у реалі чи до охочих «сходити» на спільний шопінг по інтернет-магазинах. Також є можливість отримати консультацію спеціалістів — лікарів, юристів, психологів, дизайнерів, косметологів та beauty-консультантів — прямо на форумі, завітавши до окремого розділу. 

Леся, 20.03.2013 16:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини