Власник «Кориди» подумав, що знімальна група «Ревізору», то рейдери

Роман Гринишин, орендар приміщення, в якому знаходиться паб «Корида». Каже, що в той день, коли знімальна група «Ревізору» навідалася до його закладу, він із сім’єю відзначав день народження доньки. Йому зателефонували працівники закладу, які повідомили, що в «Кориду» увірвалися якість незнайомі люди, які перебувають на кухні.

Роман Гринишин каже, що перша думка, яка в нього виникла – це рейдерське захоплення, тому він одразу поїхав у «Кориду».

«Ніхто з тих, хто напхався до кухні, ніхто не представився і добровільно виходити наміру не мав. Я неабияк стурбувався, бо, хто знає, що від них можна було чекати. Там було кілька здорових під два метри ростом молодиків. А де гарантія, що вони нічого не підсипали б у страву, чи не підкинули якоїсь гидоти на кухню. Пізніше у телерепортажів закинули, що, мовляв, не знав хто вони такі. А чого повинен був їх знати. Мені що, немає чого більше робити, тільки дивитися цілий день «Новий канал»?

Так, я намагався їх виштовхати з кухні. Але нікого не бив і ніякої камери не ламав. Навпаки, це мене ударили. Коли зрозумів, що просто так їх позбутися не можливо, вимкнув рубильник. Хтось у темряві мене не просто штовхнув, а навмисне так потягнув, що я впав. При цьому травмував руку і у мене була пірвана куртка. Я її передав міліції як речовий доказ. Тільки після того вони нарешті вийшли. І вже на вулиці, коли прибула викликана нами міліція, з відстані одного метра Фреймут мені показала якесь посвідчення, де була її фотографія», - розповідає Гринишин.

За його словами, від того, що відбувалося, він був просто у шоці.

Не можу зрозуміти, чиє замовлення виконували ті журналісти. Ворогів начебто не маю. Дуже здивувало, коли почув по телевізору, начебто на наш заклад було багато скарг. А чому я про це не знав? У нас постійно багато відвідувачів. Невже, якби, дійсно, тут багато обслуговували чи годували неякісними стравами, до нас приходили люди? Не було до нас претензій ні від служби захисту прав споживачів, ні від санепідемстанції. До речі, того вечора, куди сюди увірвалися ті особи з камерами, у залі було повно відвідувачів. Люди оторопіли, не знали, що діється. Дехто явно не мав наміру потрапляти під приціл телекамери і покинув кафе. При чому, розплатилися не усі. Робота закладу була паралізована хвилин на двадцять», - відзначив Гринишин.

З приводу цих подій власники «Кориди» звернулися до міліції. Їх заява відповідним чином зареєстрована і ведеться перевірка, повідомляє Стик.

Леся, 11.03.2013 11:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини