Вишиванюк запевняє, що ситуація в державі стабілізується

Івано-Франківщина готується до співпраці зі штатом Огайо (США). Про це голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк  повідомив під час прес-конференції.

«Ми зараз настійно і вперто шукаємо інвестиції, - зазначив Михайло Вишиванюк. – Тому говоримо про майбутній візит у Сполучені Штати Америки, обговорюємо інші моменти. Вибори закінчилися, ситуація у державі стабілізується, інвестор знову рушить в Україну»

Після прес-конференції відбулася нарада голови облдержадміністрації з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення, де йшлося про основні проекти, які наразі область готова презентувати потенційним інвесторам. 

За словами начальника управління з впровадження економічних реформ, євроінтеграції та інвестицій Марії Ткачук, зокрема, зі штатом Огайо Прикарпаття готове співпрацювати у галузях машинобудування, сільського господарства, медицини і туризму.

Приріст прямих іноземних інвестицій у вигляді акціонерного капіталу протягом січня-вересня минулого року становив $2,9млрд, що на 29,4% менше, аніж за дев’ять місяців позаминулого року.

За даними Держстату, у третьому кварталі 2012 року прямі іноземні інвестиції збільшились на $0,24 млрд, що у п’ять разів нижче показників аналогічного періоду 2011 року. Загалом, це найгірший показник за останні кілька років.

Леся, 27.02.2013 10:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини