Руслан Марцінків: «Не дамо уряду знищити українську медицину»

3 лютого 2013 року Руслан Марцінків взяв участь у сходині селища Отинія Коломийського району. Головне питання зібрання – це захист місцевої лікарні від скорочення.

Нещодавно жителів селища Отинія сколихнула невтішна новина: місцеву лікарню згідно прийнятої урядом реформи скоротять втричі. Тому на збори зібралося більше 300 людей, котрі прийшли захистити свою лікарню від нищівних урядових нововведень.

На зустріч завітали також Народний депутат України, «свободівець» Руслан Марцінків, депутат Івано-Франківської обласної ради, голова постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства та дитинства, «свободівець» Манолій Піцуряк, перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький.

За словами Народного депутата України, «свободівця» Руслана Марцінківа такий крок призведе до скорочення ліжкомісць майже втричі.  А тому потрібно усіляко вберегти місцеву лікарню від подібних нововведень та продемонструвати чітку позицію. 

«Щоденні нововведення уряду - не що інше, як чергові кроки до свідомого нищення Української держави. З культури, історії, економіки, освіти Янукович та його прибічники перекинулися вже й на медицину. Громада вкотре повинна ставати на захист національних та соціальних інтересів. Вважаю, що ми зобов’язані не допустити розвалу медицини в Україні», - наголосив «свободівець» Руслан Марцінків. Таким чином, на сесії Верховної Ради України Руслану Марцінківу доручено виголосити депутатський запит з цього приводу.

Леся, 04.02.2013 13:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини