Кубок Європи зі спортивної ходьби може бути проведений в Івано-Франківську

Минулого тижня в Запоріжжі відбулось засідання виконкому Федерації легкої атлетики України, на якому виступив член виконкому ФЛАУ Віталій Матешко з клопотанням про можливість проведення Кубка Європи зі спортивної ходьби в м. Івано-Франківську у 2015 році.

За поданням федерації легкої атлетики Івано-Франківської області, спираючись на 16 річний досвід з проведення міжнародних змагань зі спортивної ходьби на Кубок "Вечірній Івано-Франківськ", семирічний досвід проведення Чемпіонату України зі спортивної ходьби на 50 км. серед чоловіків та молоді, трирічний досвід проведення Чемпіонату України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ та СДЮШОР в Івано-Франківську, маючи великий досвід та заручившись підтримкою міської влади було запропоновано подати відповідну заявку в ЕАА( Европейську асоціацію легкоатлетичних федерацій Европи) на право проведення вищенаведених змагань в Україні .

 Членам виконкому ФЛАУ було продемонстровано відеофільм про місто, епізоди з попередніх змагань та ймовірні місця локації в разі позитивного рішення.

Виконком ФЛАУ підтримав ініціативу Івано-Франківської ФЛАО та доручив підготувати відповідне подання в ЕАА. В наслідок чого у продовж місяця міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус матиме змогу підписати відповідне подання , яке вже ФЛАУ надішле в ЕАА.

Леся, 04.02.2013 11:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини