Сич пообіцяв розробити законопроекти про врегулювання ринку кредитних спілок

Народний депутат України Олександр Сич 26 січня 2013 року провів перший прийом громадян з особистих питань в своєму мажоритарному окрузі № 83, до якого входить м. Івано-Франківську.

Абсолютна більшість питань, що їх у своїх зверненнях прагнули вирішити мешканці міста та навколишніх сіл, переважно стосувалися проблем поточного життєзабезпечення – ремонту помешкань, теплопостачання та подачі гарячої води, квартирних черг, судових спорів щодо житла та земельних ділянок тощо. Значна частина громадян звернулися також з проханням про надання матеріальної допомоги на лікування чи вирішення окремих соціально-побутових питань.

Серед іншого неодноразово піднімалися й питання благоустрою території мікрорайонів обласного центру, де через брак паркомісць та великої насиченості автотранспортом їх мешканці позбавлені можливості повноцінно користуватися прибудинковою територією.

Окремої уваги народний депутат приділив розгляду численних скарг від обшахрованих вкладників Івано-Франківської філії кредитної спілки «Християнська злагода». Безкінечна судова тяганина, черствість чиновників та безпорадність виконавчих служб системи юстиції щодо виконання позитивних для окремих вкладників судових рішень спричиняють справедливі нарікання та вимоги посилити контроль і відповідальність держави за діяльністю таких установ. Адже якщо держава дає дозвіл на їхнє функціонування, то повинна й передбачити свою відповідальність за можливі зловживання у цій сфері. Олександр Сич пообіцяв проаналізувати можливість внесення відповідних законодавчих ініціатив для врегулювання цих питань

Водночас, ряд небайдужих громадян використали можливість спілкуватися з народним депутатом для того, аби висловити свою оцінку тим суспільно-політичним процесам, що розгортаються в державі, пропонували власні шляхи розв’язання тих чи інших регіональних і всеукраїнських проблемних питань.

Всього на прийомі громадян побувало 35 осіб.

За результатами розгляду кожного з питань до відповідних державних установ місцевого, регіонального та центрального рівня будуть скеровані відповідні депутатські звернення. 

Леся, 29.01.2013 08:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини