У Франківську пройде сесія Європейського молодіжного парламенту

З 6 по 10 лютого 2013р. в м. Івано-Франківську проходитиме унікальний захід для молоді з усієї Європи -  7-а Національна сесія Європейського молодіжного парламенту – Україна, для участі в якій з’їдуться молоді парламентарі з України та інших країни Європи.

Сесії Європейського молодіжного парламенту являють собою досконалу демонстрацію демократичної моделі прийняття рішень. В рамках сесії повністю відтворюється робота «дорослого» Європейського парламенту, включно зі всіма процедурами та нормами. Учасники 7-ї Національної сесії Європейського молодіжного парламенту – Україна в м. Івано-Франківську працюватимуть у рамках тематичних парламентських комітетів, кожен з яких має власну тему для обговорення та досліджень.

 У зв’язку із проголошенням 2013 р. «Роком громадян» в Європейському Союзі загальною темою сесії є «Value Europe» - тобто ті цінності, які є ключовими для нас попри існування певних відмінностей і конфліктів. В рамках даної теми буде виділено 8 найбільш проблемних сфер, що загрожують нині усьому населенню Європи. Розроблення інноваційних ідей для їх вирішення стане основною метою діяльності сесії.

7-а Національна сесія Європейського молодіжного парламенту – Україна стане першим проектом, запланованим ММГО «Європейський молодіжний парламент – Україна» на 2013 рік. Сесія пройде на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за підтримки Івано-Франківського міського голови, а також за сприяння Представництва Європейського Союзу в Україні.

Леся, 15.01.2013 09:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини