Сьогодні у школі №18 пройшло свято «День тата»

Сьогодні у школі №18 з нагоди Дня Збройних сил України та в рамках тижня початкової освіти, відбулося свято, присвячене татам і дідусям – «День тата».

Якщо для мам та бабусь свята організовують щороку, то от чоловіки чи не вперше були запрошені на свято, яке організували саме для них.

Вірші, пісні, танці, кумедні сценки – сьогодні все було для чоловіків. Окрім того, тата приймали участь у конкурсах, їли на швидкість яблуко і заплітали кіски своїм донечкам.

«Це було дуже хороше свято. Окрім того, мами завжди приходять до школи, завжди відвідують різні заходи, які організовують вчитель разом із дітьми, а от у тат завжди не вистачає для цього часу. Сьогодні була прекрасна нагода, щоб тати змогли прийти до школи і побачити, як їх діти уміють співати, танцювати, як гарно розказують вірші, і як вони люблять їх. Такі свята роблять сім’ю ще міцнішою», — говорить мама учня 3-Б класу Ірина Гринів.

Сьогоднішнє свято для батьків підготувала вчитель третього класу Надія Пендерецька.

Окрім того, в рамках тижня початкової освіти в школі №18 відбуваються й інші свята, конкурси, відкриті уроки та тренінги для вчителів початкової школи, розповідає зауч початкової школи Галина Калин.

 

Леся, 06.12.2012 16:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини