Завдяки роботі слідчих податкової міліції Івано-Франківщини бюджету відшкодовано 3,9 млн.грн. збитків

Слідчим відділом ДПС в області за десять місяців ц.р закінчено розслідування 20-ти кримінальних справ, порушених за фактами ухилення від сплати податків, з них 17-ть направлені з обвинувальним висновком до суду. Державі уже повернуто 2,7 млн.грн. збитків.

За рішенням суду від кримінальної відповідальності звільнено посадових осіб у двох справах у зв’язку з повним відшкодуванням завданих державі збитків на суму 1,2 млн.грн., у одній – внаслідок акту амністії.

 З початку року у провадженні слідчих податкової міліції - 53 кримінальні справи, з яких 41 з категорії тяжких злочинів. Загальна сума завданих збитків державі складає 28,8 млн.грн. З метою забезпечення відшкодування зазначених збитків у всіх кримінальних справах накладено арешт на майно.

 Слідчі податкової міліції виконують покладені на них функції з розслідування справ щодо злочинів, віднесених законодавством до їх компетенції – ухилення від сплати податків, фіктивного банкрутства, тощо. Також, податківці вживають необхідні заходи для відшкодування державі завданої цими злочинами шкоди.

Леся, 23.11.2012 12:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини