Сьогодні в Україні відзначають восьму річниця початку Помаранчевої революції на Майдані Незалежності

22 листопада в Україні відзначається День Свободи. Це свято було засновано 19 листопада 2005 року указом президента Віктора Ющенка.

«Помаранчева революція була прямим свідчення розбудови в Україні громадянського суспільства. Населення перетворилося в націю», - говорить в коментарях «Малакаві» депутат обласної ради, голова фракції «Батьківщина» Юрій Романюк.

За словами депутата, 18 днів Помаранчевої революції були одними із найкращих днів в його політичному житті.

Як зазначає Юрій Романюк, про Майдан немає жодних поганих спогадів.

«Погані спогади залишилися від пост-майданного періоду, коли ті, хто стояв на сцені і розповідав народові, яка процвітаюча буде Україна, просто відверто зрадили»,- говорить, голова фракції «Батьківщина» в облраді,   і до прикладу називає Віктора Ющенко, який знівелював всі цінності проголошені на Майдані і повів Україну на зустріч Януковичу, Партії регіонів і донецькому олігархічному клану.

На думку, депутата облради, в Україні Майдан  може повторитися 100% і в цьому немає жодних сумнівів. Але для цього потрібна відповідна обстановка, підстави та фактори.

 «Був уже податковий Майдан, просто ми недооцінили його значення і спустили все на гальмах. Не знайшлося тоді авторитетного лідера, який міг би ідеї податкового майдану реалізувати в політичні вигоди для народу», - зазначає Юрій Романюк.

Леся, 22.11.2012 13:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини