Пропозиції громадськості з лібералізації податкової системи розглядали на Громадській Раді

Спростити документообіг, адміністрування податків, змінити подання звітності з квартальної на річну, для всіх платників податків спрощеної системи оподаткування, - такі пропозиції висловили члени Громадської ради при ДПС в області на черговому засіданні.

Як зазначила Галина Васильченко голова Громадського Центру «Ділові ініціативи»: «Оподатковуватись має не розвиток бізнесу, а обсяг споживання. Відтак, реформувати податкову систему доцільно в цьому напрямку».

У ході роботи засідання  Громадської ради узгоджено збір від громадських організацій та узагальнення, впродовж двох тижнів, пропозицій для удосконалення податкової системи, зокрема щодо оподаткування та подання звітності.  

Пропозиції надані громадськістю будуть враховані при формуванні Програми лібералізації державної податкової політики на 2013-2014 рр., дозволять створити сприятливі умови для розвитку підприємництва та значно покращити умови їх діяльності в подальшому, - відзначив голова ДПС в області Віктор Рахміль.

Крім того, діалог між податківцями та громадськістю був присвячений питанням проведення контрольно-перевірочної роботи, надання  електронних сервісів, консультаційних послуг та забезпечення надходжень до бюджету. 

Леся, 31.10.2012 11:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини