Управління газового господарства припинило відновлювати свої розкопки

Сьогодні на оперативній нараді в міського голови Степан Кукула, в.о. керівника комунального підприємства «Муніципальна інспекція з благоустрою» проінформував, що станом на 29.10 в місті нараховується 52 розкопки, які потребують відновлення.

«Якби всі працювали, як Теплокомуненерго в нас проблем майже б не було», - відзначив Степан Кукула.

А проблеми є.

За його словами, газове господарство має 19 невідновлених розкопок, 18 з яких на проїжджій частині, РЕМ – вісім, Водопровідне господарство – 18 і Теплокомунерго має сім.

Як повідомив в.о. керівника комунального підприємства «Муніципальна інспекція з благоустрою», минулого тижня управління газового господарства припинило відновлювати розкопки.

«Кожного тижня вони відновлювали по п’ять-шість розкопок минулого тижня ні одної не відновили», - зазначи Степан Кукула.

«Ми чекаємо об’ємів робіт, тільки потепліє зразу зробимо, залишилося тільки заасфальтувати. А в кінці минулого тижня були трошки не підходящі погодні умови», - пояснив ситуацію представник управління газового господарства.

Міський голова Віктор Анушкевичус доручив управлінню газового господарства до кінця тижня відновити хоча б дев’ять розкопок із 19.

 

«Інакше ні одного ордера не получите і будете йти в мінуси», - наголосив мер.

Леся, 30.10.2012 14:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини