З 1 листопада розпочинається реєстрація на пробне тестування ЗНО-2013

У 2013 році вступити до вищих навчальних закладів можна за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Задля  успішного проходження ЗНО Український центр оцінювання якості освіти організовує пробне тестування для  майбутніх абітурієнтів.

Пробне тестування проводитиметься з предметів, винесених на   ЗНО-2013,  23  та  30  березня 2013 року. Мета пробного тестування – ознайомити  з процедурою проведення ЗНО, з предметними тестами .Кількість, форми, структура та рівень складності завдань відповідатимуть основному ЗНО.

Для тих, хто виявить бажання пройти пробне тестування, необхідно з 01 листопада до 01 грудня 2012 року зареєструватися, дотримуючись усіх вимог, на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти www.test.if.ua та оплатити участь у пробному тестуванні в банківських установах України, уважно перевірити квитанцію про оплату у частині призначення платежу.

Орієнтовна вартість одного пробного тестування – не вище минулорічної ціни – 84 грн.

Під час реєстрації учасники самостійно обиратимуть місто проходження пробного тестування із запропонованого переліку. Про свої пункти пробного тестування кожен  зможе самостійно дізнатись із персональної сторінки на сайті ІФРЦОЯО www.test.if.ua після 30 грудня 2012 року.

За телефонним номером ІФРЦОЯО 0342-75-09-75 (багатоканальний номер гарячої лінії) можна отримати додаткову інформацію про зовнішнє незалежне оцінювання.

Леся, 22.10.2012 14:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини