Микола Томенко: «УДАР» повинен визначитися щодо відсторонення режиму Януковича

Передумовою створення парламентської більшості з партією «УДАР» у новому парламенті має стати чітка позиція «УДАРу» щодо необхідності зміни влади Януковича-Азарова.
 
Про це заявив на брифінгу один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко.

За його словами, саме у цьому сьогодні існує стратегічна розбіжність між опозиційними силами.

«Батьківщина» і «Свобода» виступають за те, щоб створенням парламентської більшості усувати від влади політичний режим Януковича, а в партії «УДАР» є табу на прізвище Янукович: поки що жодна людина з «УДАРу» не заявила про те, що вони хочуть усунути Януковича», - підкреслив Томенко.

За його словами, натомість із заяв «УДАРу» зрозуміло, що вони мають намір створити уряд при Януковичі.
 
«Це серйозна розбіжність, оскільки «Батьківщина» не збирається працювати у жодному уряді при Януковичу. «Батьківщина» збирається зробити все для того, щоб політичний режим пішов у відставку», - наголосив Микола Томенко.

«Ми хочемо отримати від «УДАРу» чіткий сигнал: чи збираються вони в уряд замість Азарова, чи вони разом з нами збираються захищати Україну від злочинної влади», - сказав політик.
 
За словами Томенка, саме через це виникли проблеми  при погодженні кандидатів по мажоритарним округам.
 
«Від «УДАРу» є люди, які пошепки бояться назвати прізвище «Янукович», а при згадуванні прізвища губернатора стають по стійці смирно», - наголосив Микола Томенко.
Леся, 16.10.2012 16:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини