У Калуші викрито незаконне виготовлення алкоголю

Підпільний розлив горілки сумнівного походження влаштувала у квартирі своєї дочки жителька м. Калуша. Коли сюди завітали працівники податкової міліції Калуської ОДПІ, то застали повністю відлагоджений процес. Під час огляду було виявлено та вилучено пластмасові каністри, пластикові та скляні пляшки наповнені прозорою рідиною з різким запахом спирту, спиртометр, та лійку. Загальний об’єм вилученої рідини становить 83 літри, в тому числі спиртосуміші становить 81 літр та 2 літри спирту.

Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Івано-Франківській області представлені для дослідження рідини, які виявлені та вилучені у громадянки, не відповідають  діючим держстандартам.

Матеріали по даному факту направлено в органи внутрішніх справ для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства. За незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів громадянці загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ст.204 Кримінального кодексу України.  

                                                                                                                     

                                                                                                         

                                                                                  ДПС в Івано-Франківській області

Леся, 04.10.2012 08:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини