Проект «Підвищення підприємницького потенціалу прикордонного регіону шляхом створення інституцій підтримки підприємництва» працює

В Івано-Франківську в конференц-залі ГО «Бізнес-Інкубатор в Івано-Франківській області» відбувся інформаційний семінар «Представлення проміжних результатів та досягнень проекту» в рамках реалізації проекту «Підвищення підприємницького потенціалу прикордонного регіону шляхом створення інституцій підтримки підприємництва».

Метою даного проекту є підвищення підприємницького потенціалу регіону та покращення транскордонної співпраці у сфері підтримки малого та середнього бізнесу.

 На інформаційному семінарі презентували проект, представили результати та основних досягнень за час півторарічної роботи проекту, зокрема представили результати діяльності Бізнес-Інкубаторів в Городенківському та Рогатинському районах Івано-Франківської області та обласного Бізнес-Інкубатора у м. Івано-Франківську. 

Учасників семінару привітали заступник директора департаменту економіки Івано-Франківської ОДА, завідувач кафедри економіки ІФНТУНГ Микола Данилюк, керівник Технологічного бізнес-інкубатора м. Прешова (Словаччина) Ян Халас.

За словами Світлани Шкунди, заступника директора департаменту економіки Івано-Франківської ОДА в області намагаються максимально сприяти розвитку малого підприємництва.

«Ми дуже раді, що цей проект працює на Івано-Франківщині», - зазначає вона

До послуг, які надає бізнес-інкубатор належать послуги секретаря, комунікаційні та консультаційні послуги маркетингові та рекламно-промоційні послуги, навчально-просвітницькі та тренінгові послуги, послуги з безпеки та охорони, допомога у фінансових питання, «післяінкубаційний» пакет послуг.

Леся, 28.09.2012 14:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини