У Франківську відзначили кращих підприємців

31 серпня в приміщені кінотеатру «Люм’єр»  відбулися урочистості з нагоди відзначення в місті Дня підприємця, в яких взяли участь підприємці, керівники малих і середніх підприємств, представники громадських організацій, асоціацій підприємців, депутати міської ради.

За словами міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, підприємництво у місті розвивається з кожним роком тому, що місті для підприємців створено сприятливий мікроклімат.

Віктор Анушкевичус привітав підприємців зі святом та наголосив, що товариство підприємців він вважає своїм товариством.

 «Я вийшов з бізнесу, в якому приймав участь з 1988 до 2006 року. Не прийти на зустріч неправильно і незаслужено», - сказав голова Івано-Франківська.

Також підприємців міста привітали  депутат міської ради, член комісії з питань промисловості, підприємництва, стратегічного розвитку міста, інвестицій та туризму Ігор Розсипайло та Дмитро Романюк, керівник державної податкової інспекції в місті Івано-Франківську.

За особистий внесок у розвиток підприємництва в місті та з нагоди святкування дня підприємця грамоту виконавчого комітету  Івано-Франківської  ради вручили Ігорю Попадинцю, директору  ТзОВ «СП-КОМ».

Подяками були відзначені:

Ігор Метлюх ,підприємець, голова громадської організації «Комітет підприємців міста Івано-Франківська».

Леся Аронець директор Івано-Франківського обласного молодіжного центру праці .  керівник молодіжного громадського центру "Еталон

Володимир Бандяк, підприємець

Галина Гритчук, підприємець, «Стиль А»

Оксана Мельникович, «Версаль»

Володимир Панюшин, підприємець

За вагомий внесок щодо наповнення державної скарбниці, економічне зростання та стабільний розвиток міста подяками Державної податкової інспекції в місті Івано-Франківську відзначені:

Олег Стригунець,

 Сергій Гутич

Стефанія Малик

Марія Дзюба

Ігор Лучко.

 

 

Леся, 03.09.2012 08:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини