Підприємствами з іноземним капіталом Івано-Франківщини сплачено до бюджету понад 41 млн. грн.

Податківцями Івано-Франківщини проведено семінар з представниками підприємств з іноземними інвестиціями.

Метою проведення заходу є досягнення взаєморозуміння між податковою службою та підприємствами, які інвестували кошти в Івано-Франківську область. Адже дані підприємства відіграють важливу роль у соціально-економічному розвитку області та держави, завдяки їм створюються нові робочі місця, збільшується виробництво продукції  – зазначив заступник голови ДПС в області Богдан Нагорняк.

На сьогодні в регіоні провадять свою діяльність 225 підприємств з іноземними інвестиціями. Надходження до бюджету від даної категорії платників  податків за 7 місяців поточного року склали понад 41 млн. грн, що в 1,5 рази більше, ніж у минулому році.

Провідні фахівці податкової служби розповіли присутнім про останні новації чинного законодавства, надали консультації з питань адміністрування податку на прибуток підприємств, податку на додану вартість, організації та проведення перевірок платників податків.

В.о. начальника відділу взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПС в області Олександр Нащочин проінформував присутніх про роботу нових сервісів податкової служби, які допоможуть суб’єкту господарювання уникнути участі в різного роду схемах „мінімізації” податкових зобов’язань та, відповідно, особливої уваги податкових органів через віднесення такого платника до категорії ризикових.

Підводячи підсумки семінару Богдан Нагорняк наголосив, що робота з покращення інвестиційного клімату в державі триває, а підтвердженням цього є прийнятий Верховною Радою України в першому читанні законопроект щодо запровадження спеціального режиму оподаткування інвесторів. Вказаний документ передбачає суттєву державну підтримку суб'єктів господарювання, які реалізують інвестиційні проекти.

 

ДПС в Івано-Франківській області

Леся, 27.08.2012 08:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини