Завдяки польотам «стають на крило» молоді льотчики

Військовослужбовці 114-ї бригади тактичної авіації провели чергову льотну зміну. Протягом дня в небо над Прикарпаттям було здійснено близько 20-ти вильотів винищувачів МІГ-29. Авіатори відпрацювали цілу низку завдань з пілотування літака, а також із взаємодії з наземними службами.

У порівнянні з попередніми роками інтенсивність польотів у 114-й бригаді тактичної авіації зросла в рази. Це дозволило не тільки підтримати навички досвідчених пілотів, але й ввести в стрій молодих льотчиків. Зокрема, капітан Микола Гайовчик за цей рік має в своєму активі 15 годин нальоту, старший лейтенант Олександр Єнушевський провів у повітрі 41 годину. Крім цього,

напружений польотний графік дозволив ввести в стрій старшого лейтенанта Олексія Якушевського, який щойно здійснив свій перший самостійний виліт за штурвалом винищувача.

  - Сподіваємось, що така інтенсивність польотів збережеться й надалі, - зазначив заступник командира бригади підполковник Олександр Кухарук. – Адже справжня майстерність пілотів виховується лише у повітрі.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Леся, 17.08.2012 17:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини