Птахофабрики агрохолдингу «Авангард» вбивають дітей

Птахофабрики агрохолдингу «Авангард» вбивають дітей. З такою заявою до Києва приїхали жителі Київської, Чернівецької, Харківської областей і Криму. Вони провели акцію протесту: жителі сільської місцевості Україні давили і топтали «яйця олігарха Олега Бахматюка».

Протестуючі вимагають закрити птахофабрики, розташовані в їхніх населених пунктів, до повного їх переоснащення, - передає Цензор.НЕТ з посиланням на НР2.

Кожна третя дитина в селі Хроли Харківської області, де розташована птахофабрика «Зоря», хворіє на астму, кожен другий - алергік, вони страждають від артритів і високого тиску, говорить житель села Олексій Кветкін.

«Пташиний послід ллється навколо нашого села на поля, сіяти там неможливо, посліду по коліно! Тухлі яйця - знову ж таки на поля. Дихати нічим! Ми вимагаємо закрити птахофабрику «Зоря» у нашого села до повної реконструкції. Аміак - він же вбиває людину! Повільно вбивають дітей », - обурюється Кветкін.

Протестуючі на вулиці розігрували перформанс: «жителі сіл і селищ, отруєних відходами птахофабрик», давили і знищували продукцію агрофірми «Авангард».

Присутні скандували: «Геть! Ганьба! Бахматюк шахрай!» і тримали плакати: «Екологія страждає, Бахматюк наш процвітає!», «Підприємства Бахматюка працюють незаконно!», «Продажні журналісти приховують правду!», «Ми вмираємо і вмирають наші діти!», «Закрити фіктивні підприємства Бахматюка!», «З'їдаючи яйце Бахматюка, ти вбиваєш дітей України!», «Олігархи жирують, а діти хворіють!»,«Шахрай з яйця Олег Бахматюк - злочинець для народу!», «Ціна яєць - здоров'я нації!».

Леся, 10.08.2012 13:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини