У ПАТ «Прикарпаттяобленерго» з’явиться call-центр

Тепер на дзвінки мешканців, які телефонували до диспетчерів РЕМу, щоб дізнатися про причини відключення електропостачання  відповідатимуть спеціалісти call-центру  ПАТ «Прикарпаттяобленерго».

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив Василь Бойчук,  в.о. директора Івано-Франківського РЕМ.

« ПАТ «Прикарпаттяобленерго» інформує, що для покращення умов обслуговування споживачів від 7 серпня запроваджено переадресацію всіх дзвінків, які надходять до диспетчерської служби на телефонну лінію обробки дзвінків у «Прикарпаттяобленерго», яка працює цілодобово без перерви та вихідних. телефони – 0800-50-40-20- безкоштовно зі стаціонарних телефонів або 0342-59-40-20 – згідно діючих тарифів», - розповів Василь Бойчук.

За цими номерами, споживачі зможуть отримати вичерпну інформацію про причини відсутності електроенергії, розмір тарифів, порядок підключення до мереж, порядок обслуговування та ремонт приладів обліку, контактні телефони та години прийому громадян та іншу довідкові інформацію

Як пояснив, Василь Бойчук., це полегшить роботу і самих диспетчерів, які під час аварійних ситуацію повинні бути зосереджені та керувати діями бригади, а телефонні дзвінки заважають їх роботі. 

Леся, 07.08.2012 14:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини