Участь прикарпатських підприємств та наукових установ у міжнародних виставково-ярмаркових заходах у 2012 році

Івано-Франківський регіональний центр з інвестицій та розвитку інформує, що Мінекономрозвитку здійснює заходи із забезпечення роботи національних експозицій України на 81-му Міжнародному Ізмірському ярмарку, який проходитиме в м. Ізмір (Туреччина) у період з 31 серпня по 9 вересня 2012 року та у міжнародному Загребському ярмарку, який проходитиме в м. Загреб (Хорватія) у період з 19 по 23 вересня 2012 року.

Передбачається, що національні експозиції України будуть сформовані за галузево-регіональним принципом і представлятимуть економічний та інвестиційний потенціал регіонів України, демонструватимуть можливості вітчизняних підприємств агропромислового комплексу, металургійної, енергетичної, машинобудівної і медичної сфер, а також наукові розробки провідних наукових інститутів України.

З метою підтримки вітчизняних товаровиробників Мінекономрозвитку за рахунок коштів Державного бюджету України на 2012 рік частково здійснюватиме оплату оренди виставкових площ, будівництво національного стенду, а також перевезення виставкового вантажу.

Витрати, пов’язані з відрядженням учасників ярмарків до м. Ізмір (Туреччина) та м. Загреб (Хорватія) (проїзд, проживання, добові) здійснюються за власний рахунок.

За детальною інформацією про ярмарки, умови участі тощо можна дізнатись за електронною адресою: exib@me.gov.ua

Леся, 20.07.2012 09:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини