Після важкого та тривалого лікування у Німеччині Тетяна Мацюк повернулася на Прикарпаття

Після двохрічного лікування у Німеччині дівчинка з Прикарпаття Тетяна Мацюк, якій лікарі поставили діагноз апластична анемія приїхала додому і зустрілася з журналістами.

Як дівчинка так і її мати не могли стримати емоцій та висловили щиру вдячність всім, хто не відвернувся від їхнього горя та допоміг у скрутну хвилину.

«Після тієї проблеми, яка звалилася на мої плечі і після всього пережитого, для мене зараз є казкою те, що Таня сьогодні жива та сидить разом із нами. Я хочу подякувати всім хто допомагав нам, ми згуртувалися і нам все вдалося», - розповіла мати Тетяни.

«Я була на грані життя та смерті і завдяки цій ситуації, я зрозуміла наскільки наш народ сердечний. Були випадки, коли старенька бабуся приносила останні гроші, щоб допомогти. Саме завдяки таким людям я сьогодні жива, здорова та радію життю», - скащала Тетяна Мацюк.

Наразі, основні етапи лікування завершені, дівчинка приймає ще велику кількість ліків та щомісяця змушена їздити до німецької лікарні здавати аналізи. Та все ж, у родини Мацюк з’явився величезний шанс на повне одужання дівчинки.

 

Леся, 19.07.2012 12:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини