За порушення вимог санітарного законодавства оштрафовано чотирьох посадових осіб КП «Івано-Франківськводоекотехпром»

Цього року санітарно-епідеміологічна станція Івано-Франківська відібрала і провела аналіз 72 проб питної води та щорічну перевірку водозабору. Як з’ясувалося є ряд проблем, і однією з найголовніших – стан укріплень насосних станцій.

«Комплекс водоочисних споруд відповідає всім вимогам, всі його складові частину у робочому стані, є необхідні реагенти. Проте є зауваження щодо огорожі охоронної зони суворого режиму насосної станції Хриплинська. Також, не виконано укріплення берегів насосної станції берегова. В березні місяці ми провели перевірку водозабору, дано пропозиції щодо виконання», - повідомила Олександра Палійчук заступника головного санітарного лікаря Івано-Франківська.

Відтак, за порушення вимог санітарного законодавства оштрафовано чотирьох посадових осіб КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

Саме через відсутність асигнування досі не виготовлено проект зони охорони санітарного забору на річці Бистриця. І як зауважила Олександра Палійчук,  це питання вже згадувалося на нараді техногенно-екологічної безпеки надзвичайних ситуацій, а також на протиепідемічній комісії, проте досі воно залишається невирішеним. 

Леся, 18.07.2012 15:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини