Запізнення Путіна на чотири години – це вияв імперської зневаги до України і особисто Президента Януковича - Тарасюк (доповнено)

Президент Росії Володимир Путін запізнився на зустріч з Віктором Януковичем та засідання україно-російської міждержавної комісії на чотири години. Проте, це жодним чином не завадило гостю  по дорозі з аеропорту Севастополя заїхати в табір байк-клубу «Нічні вовки» і поспілкуватися з лідером байкерів Хірургом.

Така поведінка голови РФ на думку народного депутата України, лідера НРУ Бориса Тарасюка є ще одним підтвердженням неповаги Росії до України та її Президента.

«Немає нічого дивного, що цей візит відбувся. Запізнення Путіна на чотири години і у цей час зустріч з байкерами – це вияв імперської зневаги до України і особисто Президента Януковича. Немає друзів у нинішньої влади, а це свідчить про провальну зовнішню політику діючої влади. Як вони прийшли до влади, то говорили про те, що нормалізують відносини з Росією – «нормалізували», - вважає Борис Тарасюк.

Нагадаємо, що запізнення Путіна на зустріч з Януковичем уже назвали дипломатичним ляпасом. Окрім того, українські дипломати заявили, що росіяни вели себе на зустрічі по-хамські і всіляко виказували свою зневагу українським колегам.

Найцікавіше те, що Україна таки промовчала у такій ситуації і ніяк не відреагувала ні на запізнення Путіна, ні на скандальну поведінку російських дипломатів.

Леся, 16.07.2012 08:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини