Город – основний годувальник не одної сім’ї

Сьогодні у містах і селах мешканці рятуються від кризи як тільки можуть. Основним джерелом допомоги для багатьох є вирощування культур на садово-городніх ділянках.

Як пояснюють господарі, що хоч ця справа забирає багато сили та часу, - проте іншого виходу немає. Відтак вдень працюють на роботі, а потім до пізнього вечора – на городі.

«Ви бачите, що зараз твориться в країні, ціни ростуть, а зарплати стоять на місці і ніхто не може запевнити, що завтра не буде ще гірше. Тому намагаємося якось викручувати. Самі вирощуємо продукти на городі, щоб не купувати. Багато хто каже, що це невдячна справа, бо простіше купити. А що робити, якщо немає за що?», - зазначає пані Ольга.

Люди переконують, що вже звикли до такого темпу життя. Окрім того, вони з острогою ставляться до продуктів, які продають на ринках, адже за їх словами, невідомо наскільки вони якісні та безпечні для людини.

«Зараз на базарі є все що хочеш, але не відомо, що там насправді всередині. Для того, щоб виростити красивий овоч чи фрукт напихають їх різною хімією, як тільки можуть. А я знаю, що в мене не оброблене нічим, тому і їсти не страшно», - пояснює господиня.

Леся, 10.07.2012 10:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини