Розпочав роботу Словацько-український бізнес-форум

Сьогодні в Івано-Франківську розпочала роботу Словацько-український бізнес-форум, в якому беруть участь голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, Генеральний консул Словацької Республіки в м. Ужгороді Маріан Мулік, Почесний консул Словацької Республіки у Великому Березному Олег Адамчук.

Впродовж цілого дня представники бізнесу Івано-Франківська та Словацької Республіки матимуть змогу налагодити стосунки та започаткувати співпрацю.

«Сьогодні Івано-Франківщина має велику честь приймати наших братів-сусідів. Ця зустріч стане новим, якісним поштовхом для майбутньої співпраці не тільки в галузі економіки, але й культури, медицини, освіти та туризму. Бажаємо знайти друзів, щоб наші стосунки піднялися на новий рівень», - сказав Михайло Вишиванюк.

«Хочу сердечно подякувати представникам Івано-Франківська за теплу зустріч. Словаччина і Україна – це близькі країни, які часто співпрацюють. Ми хочемо налагодити не тільки робочі, але й дружні відносини. я переконаний, що це наша перша, але не остання зустріч», - переконаний Маріан Мулік.
Леся, 31.05.2012 10:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини