Сьогодні в Івано-Франківську стартував «Ярмарок спорту»

Сьогодні в Івано-Франківську стартував «Ярмарок спорту», який триватиме протягом двох днів в приміщенні Коледжу фізичного виховання.

В одному приміщенні зібралися представники найрізноманітніших видів спорту, щоб продемонструвати свої вміння мешканцям та гостям міста, а також популяризувати спорт.

«Ми вирішили запропонувати наш досвід сусіднім містам і провести спільно з міською радою Івано-Франківська перший загальноміський «Ярмарок спорту». Для того, щоб не на словах чи папері, а реально популяризувати здоровий спосіб життя», - зазначив керівник здорового способу життя об’єднання «Самопоміч» Олексій Кучеренко.

 Цьогорічне дійство пройде на двох майданчиках. На внутрішньому зосереджена більшість видів спорту з якими кожен охочий має можливість детально ознайомитися. Зовнішній майданчик обіцяє бути більш динамічним, адже саме тут проходитимуть змагання, конкурси та майстер класи.

Під час «Ярмарку спорту» дітей забавлятимуть «Уракоша» та «Грізлі» - талісмани Івано-Франківських команд із футзалу та баскетболу.
Леся, 25.05.2012 17:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини