Голова Національної державної служби України В’ячеслав Толкованов приїхав у Івано-Франківськ

Сьогодні на Прикарпаття з офіційним візитом прибув голова Національної державної служби України В’ячеслав Толкованов.

Метою поїздки стало налагодження співробітництва між центральним та місцевими органами виконавчої влади і науково-навчальними установами області щодо реформування системи державного управління і державної служби відповідно до Програми економічних реформ Президента України на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава".

Під час прес-конференції В’ячеслав Толкованов представив начальника управління державної служби в Івано-Франківській області Світлану Онищук.

«Я надзвичайно радий, що у нас з керівництвом області збігаються підходи і бачення щодо реалізації кадрової політики. І надзвичайно приємно, що Михайло Вишиванюк робить ставку на молоді, перспективні кадри. Це гарне сполучення досвіду керівництва з новим ідеями та потенціалом»,- сказав В’ячеслав Толкованов.

Також, запланована зустрічі голови Нацдержслужби з головою обласної державної адміністрації Михайлом Вишиванюком і головою обласної ради Олександром Сичем. Під час якої розглянуть ряд питань, зокрема, щодо  реалізації плану заходів Рамкової угоди про співробітництво між Національним агентством України з питань державної служби, Івано-Франківськими обласною радою і облдержадміністрацією.

В’ячеслав Толкованов відвідає і національний університет Нафти і газу, з яким за його словами, сьогодні існує тісна співпраця.

«Ми з університетом працюємо по багатьох напрямках. Це стосується не тільки таких традиційних форм, як підготовка магістрів державної служби, а й підвищення кваліфікації з питань європейської інтеграції, мовна підготовка та програма підвищення кваліфікації», - зазначив В’ячеслав Толкованов.

Леся, 11.05.2012 12:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини