В Івано-Франківську знову проблеми через безпритульних

Останнім часом збільшилася кількість скарг мешканців Івано-Франківська щодо осіб без постійного місця проживання, які влаштовуються у різних місцях будинків та завдають незручностей мешканцям.

Окрім того, тільки за минулий тиждень з вини безхатченків виникло 4 пожежі  внаслідок яких, були пошкодження лінії електропередачі.

«Безхатченки проживають у під’їзді будинку по вулиці Коновальця, 136б, у квартирі на Павлика 5а, де ніхто не проживає, влаштовують вогнища, заселили теплокамери біля ЗОШ № 24, Хіміків, 17а, не діючі будівлі на території колишньої військової частини, де влаштовують пожежі. О 19. 30 3 березня вчинили пожежу у підвалі будинку на вулиці Целевича, 14. 4 березня пожежа була в підвалі житлового будинку Незалежності, 101, під час якої, було пошкоджено кабельну лінії і 2 під’їзди перебували добу без електропостачання. Вчора о 19.40 сталася пожежа у недіючій котельні по вулиці Сорохтея, через що горіла кабельна лінія, зі слів мешканців її вчинили безпритульні»,- повідомила начальник служби оперативного реагування Івано-франківського міськвиконкому Тетяна Клочко.

Леся, 06.03.2012 17:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини