Виконавчий комітет встановив плату за в’їзд та паркування автотранспорту у в історико-архітектурній частині Івано-Франківська

Скоро, щоб проїхати у центральну частину міста та припаркувати авто, його власнику доведеться придбати паркувальний талон вартістю 50 гривень.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради.

«Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської радив и р і ш и в :

1. Затвердити тимчасову схему меж зони платного в’їзду та паркування автотранспорту в історико-архітектурній частині міста

2. Встановити плату за  в’їзд та  паркування  автотранспорту у спеціально відведених місцях в історико-архітектурній частині міста в розмірі:

50,00 грн. – для легкових автомобілів;

80,00 грн. – для туристичних автобусів.

Оплата здійснюється при в’їзді  в межі зони готівкою, шляхом придбання паркувального талону чи через  реєстратор розрахункових операцій. У разі повторного в’їзду транспортного  засобу упродовж доби плата не справляється.

3. Справляти плату  за в’їзд та паркування з 8:00  год.  до 19:00 год. з понеділка по неділю», - зазначено в проекті рішення.

Дане рішення не застосовуватиметься до водіїв спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов'язків, транспортних засобів, якими керують інваліди з ураженням опорно-рухового апарату та транспортних засобів, якими керують інваліди війни та прирівняні до них особи, а також ветерани визвольних змагань.

50 % від вартості талону будуть сплачувати мешканців будинків, розташованих в межах зони платного в’їзду та паркування, а вихідні та святкові дні плата за в’їзд та паркування з цих мешканців не стягується.

Леся, 27.02.2012 11:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини