Розрахунок за спожиту електроенергію міськими бюджетними установами проведено в повному обсязі - Сусаніна

Заборгованість за послуги електропостачання, яка виникла у листопаді 2011 року в  Іван-Франківському управлінні освіти і науки у кінці спричинив ріст тарифу на електроенергію.

Про це повідомила начальник фінансового управління Івано-Франківського виконавчого комітету міської ради Вікторія Сусаніна.

«При формуванні проекту бюджету на 2011 рік розрахунки проводилися на снові діючих тарифів. Протягом року ріст тарифу на електроенергію склав 27,7 %, що призвело до додаткової потреби і зумовило виникнення заборгованості по управлінню освіти та науки в сумі 231,7 тисячі гривень», - пояснює Вікторія Сусаніна.

Проте, як запевняє Вікторія Сусаніна, на даний час жодної заборгованості немає. На оплату електроенергії у кінці грудня 2011 року було скеровано 847 тисячі гривень.

«У грудні місяці на оплату електроенергії профінансовано 847,2 тисячі гривень, в тому числі заборгованість за листопад в сумі 231,7  тисяч гривень. Таким чином, станом на 28 грудня 2011 року розрахунок з ПАТ «Прикарпаттяобленерго» за спожиту електроенергію міськими бюджетними установами проведено в повному обсязі», - повідомила Вікторія Сусаніна.

Леся, 18.01.2012 18:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини