Центр міста, починаємо з Площі ринок, ми будемо перекривати – Анушкевичус

Вже зовсім скоро заборонять рух автівок у центральній частині міста. Для початку перекриють в’їзд на Площу ринок. Водії, які все ж таки забажають проїхати у центр повинні будуть сплатити спец ціну.

Про такі плани розповів директор ДП «Технічний центр «Сервіс-авто» Андрій Строїч.

«Спочатку в якості пілотного проекту ми пропонуємо перекрити центральну історико-архітектурну частину міста, а саме Площу ринок. Зробити це можна перекривши в’їзд з вулиці Міцкевича та на перехресті вулиць Галицька-Дністровська,  встановити парувальні стовпи. Також ми запропонуємо спец тариф для тих автомобілів, які забажають паркуватися у цій частині міста, тобто це буде як соціальний так і економічний проект»,- розповів Андрій Строїч.

Міський голова Віктор Анушкевичус переконаний, що саме в центральній частині Івано-Франківська слід навести порядок.

«Порядок у місті, особливо в центральній частині, потрібно наводити. Я думаю, що люди будуть задоволено, якщо у будні дні чи в свято вони зможуть спокійно відпочивати у центрі міста і ніякі машини там не будуть їздити. Центр міста, починаємо з Площі ринок, ми будемо перекривати, а хто захоче їхати в самий центр, то хай платить відповідні гроші», - додав Віктор Анушкевичус.

Леся, 10.01.2012 15:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини