Обласний дозвільний центр, не дивлячись на погоду, почне свою роботу – Вишиванюк

Обласний дозвільний центр запрацює на Прикарпатті вже 3 січня 2012 року.  Про це на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ повідомив начальник  головного управління економіки обласної державної адміністрації, в. о. виконавчого секретаря регіонального комітету з економічних реформ, керівник робочої групи «Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції» Володимир Попович.

«Створення обласного дозвільного центру дозволить скоротити час і грошові витрати підприємців, а також знизить рівень корупції. Крім того, потрібно забезпечити нормативно-правову основу для видачі документів. Жодних зайвих документу, крім передбачених законом, чиновник не повинен вимагати у людей», - сказав Володимир Попович.

Вже з наступного тижня голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк пообіцяв завершити роботи з підготовки відкриття дозвільного центру.

«Від наступного понеділка ми повинні розкласти всі точки над І. Обласний дозвільний центр, не дивлячись на погоду, почне свою роботу», - запевнив Михайло Вишиванюк.

Леся, 13.12.2011 11:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини