ДТЕК стала єдиним конкурсантом у купівлі 45% акцій «Західенерго»

ПАТ  «Західенерго», яке займає п’яте місце серед українських енергетичних компаній з встановленою потужністю 4707,5 МВт, що складає біля 9% від загальної потужності електроенергетики України опинилося в руках компанії ДТЕК, яка стала єдиним учасником  конкурсу з продажу 45% акцій  «Західенерго».

«Сьогодні, 25 листопада, Фонд державного майна провів конкурс з продажу пакета акцій ПАТ "Західенерго". Учасником конкурсу було запропоновано за пакет акцій 1 932 100 тис. грн., що вище стартової ціни на 100 тис. грн.

Фонд державного майна України звернеться до компанії ДТЕК з пропозицією дати згоду на перегляд ціни 45,103% акцій ПАТ "Західенерго" із застосуванням незалежної оцінки. Рішення прийняла конкурсна комісія з продажу акцій ПАТ "Західенерго" відповідно до "Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств", а саме, стосовно процедури проведення конкурсів з одним учасником», - повідомляють на сайті Фонд державного майна України

До складу товариства «Західенерго»  входять Бурштинська ТЕС, Ладижинська ТЕС та Добротвірська ТЕС а також сервісні підприємства Галременерго, Львівенерго- спецремонт, Львівенергоавтотранс, Західенергопостач.

Леся, 25.11.2011 18:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини